swedbank

Annonsering

Stöd oss genom att annonsera!

Sura Handel & Upplevelses hemsida är en välbesökt sida, inte bara av medlemmar utan också allmänheten som är intresserad av företagande och vårt arbete i kommunen. Att ha en annons på vår hemsida betyder att du syns i de kretsar du vill och att andra företag eller privatpersoner får upp ögonen för Er.

Vi erbjuder två olika bannerstorlekar i ett paket:

  • Standard: 300 x 250 pixels
  • Large: 728 x 90 pixels

Format: gif, jpg eller png bild. – OBS! – inga animerade bilder.

Annons_foretagarna_728x90

Genom att annonsera hos oss syns ni på alla sidor på SHUs hemsida men också i nyhetsbrevet* som skickas ut varje månad till alla i vård register (Både privatpersoner och företag) och partners.

Som medlem i SHU får du  fri annonsering på hemsidan! (värde 4000 kr ex. moms/år) Dags att bli medlem?

Såhär funkar det

Ni skickar in era banners till oss för granskning och sedan läggs de upp och du kan under annonseringsperioden ändra, byta ut eller justera din annons utan kostnad. (Max två gånger per månad)

Vi erbjuder även att vårt partnerföretag sköter detta åt er och ni blir fakturerade separat för detta, 995 kr ex. moms. Väljer ni det senare alternativet sköter partnerföretaget, i samråd med er, allt under annonseringsperioden.

Annonsen kommer snurra enligt regelbundet mönster och alla som har sin annons hos oss har samma chans till visning. Ni kommer att synas på hela hemsidan för maximal synlighet, alltså även undersidor som till exempel denna.

Kostnad för att annonsera i en månad: 500 kr exkl. moms 

Vill du annonsera mer än en månad?

Självklart är det en bra idé att synas på sidan en längre period så att man når ut till alla! Dessutom erbjuder SHU en Rabatt för dig som vill synas extra länge:

– 3 månader: 5%

– 6 månader: 10%

– 12 månader: 20%

Glöm inte att vi bjuder alla våra medlemmar  FRI annonsering!