Mälarvillan

Företagsdagen

För att underlätta kontakten företagare emellan anordnar Företagarna HS Företagsdagen där Ni får chansen att möta företag från hela regionen.

I januari 2015 körde vi dagen för första gången med ett riktigt bra resultat. Vi kommer anordna Företagsdagen varje år framöver för att ge företagare i närområdet chansen att träffas, mingla, diskutera idéer och skapa nya affärskontakter. Man blir lätt insnöad i sitt och missar att se sig omkring och detta är ett ypperligt tillfälle att träffa samarbetspartners eller framtida kunder.

Företagsdagen 2015 blev en braksuccé. Vi kickade igång med mingelfrukost som följdes av en lyckad speeddejting där intresset bland deltagarna blev så stort att det gick från speeddejting till bara dejting! Efter det blev det en gemensam lunch där man kunde diskutera över en bit mat och vad är bättre än en affärslunch? Företagen hade även möjlighet att ha montrar på vår minimässa vilket ledde till rörelse i hela lokalen och man fick chansen att presentera sitt företag och skapa ett intryck hos potentiella partners och kunder! Under eftermiddagen bjöds allmänheten in och intresset var riktigt stort! En lyckad dag med många nya affärskontakter där även en och annan affär gick i lås!

Att medverka på företagsdagen är något vi på Företagarna tycker är viktigt för att synas och visa sina tjänster eller produkter. Man får otroliga möjligheter och dörrar öppnas som man inte trodde fanns genom att träffa andra företagare. Garanterat ett event Ni kommer vilja medverka på!

Vill du anmäla dig eller ditt företag för 2016 års Företagsdag eller har du frågor angående Företagsdagen kontakta projektansvarig: Eva Holmgren på telefon 070-776 82 22

Foretagsdagen_surahammar

En företagsdag som arrangeras av företagare, fokus ligger på fler, bättre och mer lönsammare affärer genom att samarbeta och nätverka lokalt.

Foretagsdagen_surahammar2

Speed dating, workshops, seminarier och utbildning. En mini-mässa och en hel del besökare, ett framgångsrecept!

Sparbanksstiftelsen_vastmanland
SvensktNaringsliv2_b
Swedbank_hallstahammar3