Mimas Blommor

Ramnäs Yran – Låt oss sätta Ramnäs på kartan!

0

Det började med ett möte mellan Softbildelar, Tom och Evy (Styrelsemedlem i Företagarna Hallsta-Sura) samt Tommy Hjelm och Christer Eriksson som arrangerat Svenska Volvo PV-klubbens träffar några gånger tidigare. Vi spånade på hur vi ska sätta Ramnäs på kartan, resultatet blev att arrangera en bilträff i Ramnäs eftersom det är ett stort bilintresse runt om i Västmanland.

arragnor

När allt hade mognat lite så bjöd vi in Hembygdsföreningen, Tersmedenska Herrgården, Lions, PRO m fler föreningar för ju fler vi är desto mer kan vi göra och samarbetet gör att vi tar tillvara erfarenheter och kontakter som är viktiga.  Så föddes Ramnäs Yran. Vi bjuder härmed in bilklubbar, allmänhet, företag, politiker och tjänstemän till den första Ramnäs Yran någonsin!

Till er som fordonsklubb:

Förutom att visa upp era fina fordon kommer vi att erbjuda en rolig dag för hela familjen. Hela Ramnäs kommer att vara full av upplevelser med tema fordon och familj. Ni får gärna ha egna aktiviteter inom klubben som ett komplement i samarbete med vår kontaktperson.

Utställningar av fina bilar från veteraner till nyare fordon, traktorer, mopeder samt en replika av den första svenska bilen.

Till alla familjer & allmänhet:

Till familjen erbjuder vi en heldag med aktiviteter såsom marknadsstånd med hantverk, tipspromenad med fina vinster, bakluckeloppis, ponnyridning, hunduppvisning, lekpark, zumbapass mm. Företag kommer med massor av specialerbjudanden i bagaget.

När ni blir hungriga har vi ett antal olika alternativ: pizzeria, korv/hamburgare, picknickkorgar att köpa inkl. filt att hyra, två caféer, en restaurang. För er som vill ha egen picknick har vi ett mysigt grönområde intill lekplats.

Till er företagare:
Hjälp oss att sätta Ramnäs på kartan genom att komma och delta i evenemanget, berätta för nära och kära, bjuda med anställda och kunder. Det finns även möjlighet att stötta evenemanget ekonomiskt genom att bli sponsor och därmed även få visa upp sig och annonsera på utvalda ytor.

Vi ses den 13e Juni! – Klicka här för att komma till Facebook-eventet 

Share with your friends


Submit

Comments are closed.