Mälarvillan

Sponsrade inlägg

Har du något du vill berätta om ditt företag? Kanske ska ni lansera en ny produkt eller tjänst snart och Ni vill dela med er av nyheten? I så fall kan ett sponsrat inlägg vara det ni söker efter!

Ett sponsrat inlägg kan vara en artikel, en kort presentation av något eller helt enkelt en historia Ni vill dela med er utav relaterat till ert företag eller er verksamhet.

Gör såhär

Skriv ihop vad ni vill förmedla, lägg till en schysst bild och vi ser till att det publiceras på Foretagarnahs.se, sociala medier samt i utskicken!

Ett sponsrat inlägg ger riktigt bra effekt och blir inte lika förbisett som till exempel en bild, plus att man får mer utrymme att berätta det man vill. Ni kommer listas under fliken ”Sponsrade inlägg” samt finnas i flödet och på strategiskt placerade platser på hemsidan.

Vi länkar självklart vidare läsaren till exempelvis Er hemsida eller Webbshop.

Ett litet tips kan vara att inte skriva inlägget som en annons utan mer i informationssyfte för att läsaren ska tycka det är intressant.

Kostnad: 2495:- ex. moms per inlägg, max 1 inlägg i veckan.

 

Dags att bli medlem?

Exempel på hur ett udrag ur ett sponsrade inlägg kan se ut

personal_proofdoor

Proofdoor Garageportar i Hallstahammar har valt att satsa på helhetslösningar av system för både industri och privatpersoner. Konceptet har visat sig vara väldigt framgångsrikt och företaget har fått ta del av många utmärkelser.